2022-02-24 07:45:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - A mai nap választ hozhat neked egy régi kérdésedre

Napi horoszkóp február 24-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint valamiért nagyon féltél a mai naptól: most kiderülhet, alaptalanul. A nap ugyan tartogat buktatókat, de korántsem olyan leküzdhetetleneket, mint amilyennek vélted őket. Sok minden történhet veled ami teljes embert kíván. Készülj rá!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Végre találkozhatsz egy régi barátoddal, és ez a találkozás nem csak a nosztalgiázásra ad alkalmat neked. Gyümölcsözővé is fordítható ez a múltidézés. A közös tervek közös jövőt formáznak.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma nehezedre eshet meggondoltnak lenni. Van valaki, aki minden áron ki akar hozni a sodrodból. Állj ellen a provokálásnak. A felkavaró emberek elől menekülj inkább a családodhoz.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Merkúr és az Uránusz fényszöge váratlan felismeréseket hoz. A jócselekedet, amit ma végrehajtasz, könnyűvé teszi a lelkedet, igazán örülsz annak, hogy segíthettél a másiknak. A szárnyalásodat pedig fokozhatja a szerelem is.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Tele vagy jókedvvel, igencsak vonzod magadhoz az életet. Szerencsére nagyon nem is kell magad törni ahhoz, hogy ebből juttass másoknak is. Az energia csak úgy árad belőled. Vonzod is magadhoz az idegeneket. A jóképűeket, szépeket, okosakat is.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ha úgy érzed, hogy több az életedben az elégedetlenkedés, mint az öröm, és könnyedség, akkor változtatnod kell ezen. Az öröm az, amivel bevonzhatod az örömteli eseményeket az életedbe. Hangolódj rá, meditálj, sétálj, nézz szép filmeket!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A mai nap nehézségei sem keseríthetnek el: a kitartásodon, a hiteden nagyon sok múlik. Ne hallgass a rosszindulatú pletykákra! És ha rólad szólnak, ne borulj ki. A pletyka igazából mindig annak árt jobban, aki terjeszti.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A szenvedély neked nélkülözhetetlen: ma mégis lehetetlen helyzetbe hozhat téged a meggondolatlanságod. Bizony minden rafinériádat össze kell szedned, hogy kivágd magad. Van azonban valaki, akinek csak és kizárólag a teljes igazságot mondhatod el.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A mai nap választ hozhat neked egy régi kérdésedre. Ma eldőlhet, hogy érdemes-e várnod tovább valakire, vagy sem. A szívedet persze mindenképp érdemes nyitva tartani: csak így van rá esélyed, hogy magadhoz vonzd az igazit.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor ma valahogy megnyilvánul, szóba kerül, hogy sok nehézségen vagytok túl te és a párod. Ne bánj semmit: ami nem pusztította el a kapcsolatot, az csak megerősítette azt. Fogd fel úgy, mint próbatételt. Az összefogásban így még erősebbek lesztek.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Talán úgy érzed, többen is cserbenhagytak. Pedig ez nem így van. Csupán megváltoztak az emberekhez fűződő viszonyaid. Ez azért is van, mert te is sokat változol, de van jóra fordítható kapcsolatod.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Merkúr és az Uránusz fényszöge érdekes, bevillanás szerű felismeréseket hoz. Figyelj a jelekre! Ma egészen közvetlen összeköttetésben állsz az univerzum erőivel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: